Αγραβάνης: «Πρόκληση να αντικαταστήσω τον Πρίντεζη»

Προβιβάστηκε και μετά από το πέρασμά του από τις «μικρές» Εθνικές ομάδες πλέον αποτελεί μέλος της Ανδρών...


Ο Δημήτρης Αγραβάνης… προβιβάστηκε και μετά από το πέρασμά του από τις «μικρές» Εθνικές ομάδες πλέον αποτελεί μέλος της Ανδρών και θα κληθεί να καλύψει το κενό που υπάρχει στη θέση «4» ειδικά μετά από την απουσία του Γιώργου Πρίντεζη.

Κάτι που ο ίδιος ο νεαρός του Ολυμπιακού το χαρακτήρισε ως πρόκληση μιλώντας στον Sport-FM.gr.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε για:

Το κλίμα στην Εθνική και τη συνύπαρξη με παίκτες που γνωρίζει από… μικρός: «Το να παίζω με παιδιά με τα οποία είχα βρεθεί σε μικρότερες εθνικές ομάδες είναι κάτι που με χαροποιεί πολύ. Τους ξέρω, με ξέρουν και είναι πολύ πιο εύκολο να προσαρμοστώ στο κλίμα. Το κλίμα είναι πολύ πιο ευχάριστο με τον Γιάννη, τον Ιωάννη που τους γνωρίζω από τις μικρές εθνικές, αλλά και με τα άλλα παιδιά που ξέρω από παλιά, όπως τον Μπόγρη. Η ατμόσφαιρα θα έλεγα πως είναι ιδανική μέχρι τώρα στις προπονήσεις και ελπίζω να είναι έτσι και στους αγώνες».

Την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας: «Η ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας, αλλά δουλεύουμε στις προπονήσεις για να βρούμε τις θέσεις και τους ρόλους μας στο γήπεδο και να παρουσιαστούμε στην επιθυμητή κατάσταση όταν θα αρχίσουν τα επίσημα ματς. Θέλουμε να δούμε στα φιλικά σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε».

Το αν η πρόκριση στο Ρίο με τόσες απουσίες και σε… ξένο έδαφος θα συνιστά υπέρβαση: «Δεν πιστεύω πως πρόκειται για υπέρβαση. Και οι δύο ομάδες έχουν καλούς παίκτες και παίζουν καλό μπάσκετ. Θα πάμε στο Τορίνο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση. Αν έχουμε καλούς ρόλους, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Την αποστολή του να καλύψει το κενό του Γιώργου Πρίντεζη: «Φυσικά η απουσία του Γιώργου είναι πολύ σημαντική, γιατί είναι ένας παίκτης με μεγάλη αξία και προσφορά. Για μένα το να προσπαθήσω να τον αντικαταστήσω είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση, την οποία θέλω να φέρω εις πέρας. Φυσικά το θέμα δεν είναι πώς θα παίξω εγώ, αλλά πώς θα παίξει όλη η ομάδα. Αυτό είναι το μόνο που σκεφτόμαστε όλοι οι παίκτες και το μόνο που μας ενδιαφέρει».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗSentragoal.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ