aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUE«Θα αρχίσουμε τα zanax στα 31 μας με τον Μπιλάρα»

«Θα αρχίσουμε τα zanax στα 31 μας με τον Μπιλάρα»

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν η πηγή έμπνευσης για όλη την ομάδα ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού πέρασε δύσκολα, πρώτα με την απώλεια του πατέρα του και στον τρίτο τελικό με τον τραυματισμό του.

Και χθες, ήταν ανήμπορος να βοηθήσει τους συμπαίκτες του, αλλά και μόνο η παρουσία του στον πάγκο έδινε βοήθεια στους συμπαίκτες του. Λίγη ώρα μετά την επιστροφή της ομάδας στο ΣΕΦ, με την μπότα στο λαβωμένο πόδι του κι αφού το όνομά του έγινε σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων του Ολυμπιακού αμέτρητες φορές, ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε τη δική του αφιέρωση και έκανε μια ξεχωριστή αναφορά στον αρχηγό, Βασίλη Σπανούλη.

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξή του στο Olympiacos BC TV…

-Έχεις περάσει πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό. Είναι αυτό μια λύτρωση για σένα, καθάρισε λίγο η ψυχή σου;

«Τουλάχιστον τελειώνει με έναν παρά πολύ ωραίο τρόπο και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μπορώ και το αφιερώνω σ’ έναν ανθρώπων που αγαπάω πάρα πολύ και ξέρω ότι θα τον έκανε και εκείνον πάρα πολύ χαρούμενο.»

-Τώρα;

«Τώρα οπωσδήποτε ξεκούραση. Χρειάζεται. Και σωματική και ψυχική και γενικότερα. Υπάρχει η εθνική, αλλά… ξεκούραση.»

Βασίλης Σπανούλης;

«Θα αρχίσουμε τα zanax στα 31 μας με τον Μπιλάρα. Τι να πει πεις γι’ αυτόν. Άντε να τελειώνει η υπόθεση να μείνει εδώ άλλα 2-3-4-5 χρόνια, όσο παίξει. Το ήξερα ότι θα το βάλει. Του το είχα πει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ