aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΠεδουλάκης: «Κάναμε απλά το 1-0»

Πεδουλάκης: «Κάναμε απλά το 1-0»

Μετρημένος εμφανίσθηκε μετά το τέλος του ματς ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του ήταν συγκεντρωμένη και για αυτό έκανε το break.  

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα του OTE TV και μεταξύ άλλων είπε:

Για το παιχνίδι:
«Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια, με ομαδικό πνεύμα, είμαστε συγκεντρωμένοι και κάναμε απλά το 1-0. Ο Ολυμπιακός έχει μια πολύ καλή ομάδα, που μπορεί να διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση, σε αντίθεση με εμάς που έχουμε πιο νέα παιδιά. Από αύριο προετοιμαζόμαστε για το 2ο ματς».

Για τις εντός αγώνα αποφάσεις:
«Το παιχνίδι σε οδηγεί και παίρνεις τις αποφάσεις σου μέσα στο παιχνίδι. Το πρόβλημα ξεκίνησε από κάποια φάουλ που μείωσαν το ροτέισον και έτσι ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό. Ήμασταν πολύ δυνατοί ψυχοπνευματικά και έτσι φτάσαμε στη νίκη».

Για την άμυνα στην τελευταία φάση:
«Αυτά είναι πράγματα τα οποία δουλεύεις. Κάποια βγαίνουν, κάποια δε βγαίνουν, όμως σήμερα σταθήκαμε τυχεροί».

Για το ρόστερ, που δεν το έχει επιλέξει:
«Εγώ πρέπει να μάθω τα plays που είχαν. Να διαλέξω ποια θα κρατήσω και ποια όχι».

Για τον μικρό χρόνο των Ραντούλιτσα και Γουίλιαμς είπε κατά τη συνέντευξη Τύπου: «Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Το μπάσκετ έχει πάει πολύ στην αθλητικότητα και τα παιδιά που έχουν πρόβλημα στα πόδια παίζουν πολύ λιγότερα. Όσο για τον Ουίλιαμς, ήταν σε πολύ καλή μέρα ο Καλάθης και ο Φελντέιν. Είναι λίγο καιρό στην Ευρώπη και θέλει προσαρμογή και αυτοσυγκέντρωση στην τακτική. Σήμερα μας πήγε το παιχνίδι έτσι που επιλέξαμε αυτά τα σχήματα. Έχουμε πάρα πολλά γκαρντ. Όταν έχεις οκτώ γκαρντ, δεν μπορούν να παίξουν όλοι» και συνέχισε:

«Ο Παναθηναϊκός έπαιξε για πολλούς μήνες με την μπάλα στο έδαφος και ακόμη το βγάζει σε πολλές περιπτώσεις. Χρειάζεσαι παιδιά να περιστρέφουν την μπάλα και σε αυτό το κομμάτι έκαναν εξαιρετική δουλειά ο Διαμαντίδης και ο Φώτσης. Οι 29 ασίστ είναι εξαιρετικός αριθμός. Το πιο σημαντικό πράγμα στο μπάσκετ είναι η πάσα. Αυτό που κρατάω είναι το πνεύμα. Λάθη θα γίνουν.

Εμείς έχουμε 4-5 παιδιά που έχουν παίξει σε τέτοιο επίπεδο, αλλά ο Ολυμπιακός έχει περισσότερα παιδιά με παραστάσεις και τίτλους. Σε αυτό έχει ένα πλεονέκτημα για το πώς θα διαχειριστεί αυτή την κατάσταση ο Ολυμπιακός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ