aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΟ Νικ Καλάθης «γυάλισε» στο ΝΒΑ

Ο Νικ Καλάθης «γυάλισε» στο ΝΒΑ

Ο Νικ Καλάθης έχει ξεκινήσει καταπληκτικά τη σεζόν αποτελώντας έναν από τους κορυφαίος πλεϊ μεϊκερ έως τώρα στην Ευρωλίγκα. Με τις εμφανίσεις του, λοιπόν, φαίνεται πως έχει «γυαλίσει» στις ομάδες του ΝΒΑ που σαφώς και θα εξέταζαν το ενδεχόμενο να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Σύμφωνα με το hoopshype, ο πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού συγκαταλέγεται ανάμεσα στους παίκτες που θα μπορούσαν το ερχόμενο καλοκαίρι να επιστρέψουν στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη. Όπως είναι γνωστό το συμβόλαιο του Καλάθη ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2018, με τις εμφανίσεις του να έχουν «κεντρίσει» και τα μεγαλύτερα Μέσα των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα κάνουν λόγο για έναν «πανούργο πλέι μέικερ, ο οποίος βρίσκεται στο peak της καριέρας του». Επίσης στη συγκεκριμένα λίστα βρίσκονται οι Νάντο Ντε Κολό, Έρικ Γκριν, Γιαν Βέσελι, Αλεξέι Σβεντ, Νεμάνια Νέντοβιτς, Άντονι Ράντολφ, Τορνίκε Σενγκέλια, Μαρσόν Μπρουκς και Τζαρνέλ Στόουκς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ