aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΜε στυλ και Παππά το 2-0 ο Παναθηναϊκός!

Με στυλ και Παππά το 2-0 ο Παναθηναϊκός!

Έτοιμος να βγάλει τις… σκούπες ο Παναθηναϊκός Superfoods. Χωρίς να συναντήσει εκ νέου κάποια σοβαρή δυσκολία, οι «πράσινοι» επικράτησαν στο ΟΑΚΑ του ΠΑΟΚ με 84-67, διαμόρφωσαν το 2-0 στη σειρά και πλέον θα ταξιδέψουν στην Πυλαία για τον αγώνα της Τρίτης (29/5) με μοναδικό στόχο την τρίτη νίκη που θα τους στείλει οριστικά στους τελικούς, περιμένοντας πιθανότατα τον Ολυμπιακό μόλις φτάσει κι εκείνος στις τρεις νίκες επί του Προμηθέα.

Κορυφαίος για τους «πράσινους», που είχαν τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, ήταν ο ορεξάτος και εύστοχος (6/8 εντός παιδιάς και 3/4 τρίποντα) με 17 πόντους, ενώ την ευκαιρία άρπαξε ο Λεκαβίτσιους που είχε 10 πόντους σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Ωστόσο, το μεγάλο όπλο του Παναθηναϊκού ήταν η άμυνά του, κρατώντας πολύ χαμηλά τον ΠΑΟΚ, ενώ είναι χαρακτηριστικό, ότι ο μοναδικός διψήφιος για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου ήταν ο Πέτεγουεϊ με 11 πόντους, με τον ίδιο όμως να δηλώσει «παρών» στην τέταρτη περίοδο, όταν πια ήταν πολύ αργά για την ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ