aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΓια πλάκα ή αντίδραση στο ΟΑΚΑ;

Για πλάκα ή αντίδραση στο ΟΑΚΑ;

Ο Ολυμπιακός έκανε εύκολα το 2-0 και απέχει μία νίκη από τους τελικούς της Basket League, αλλά η ΑΕΚ έχει… ενστάσεις και θέλει να τις προβάλει στον αποψινό τρίτο αγώνα της ημιτελικής σειράς που θα γίνει στο ΟΑΚΑ (19:00, ΟΤΕ Sport 4, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η «Ένωση» αναζητεί την ηρεμία μετά όχι μόνο τις δύο βαριές ήττες στο Φάληρο, αλλά και το σοβαρό επεισόδιο μεταξύ Γιούρε Ζντοβτς και Τορίν Γκριν. Ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί ήδη παρελθόν για την ομάδα και τη θέση του στην αποστολή θα πάρει ο 17χρονος Δημήτρης Μωραΐτης, με έναν εκ των Μάικλ Έρικ και Ζήση Σαρικόπουλου να μένει εκτός. Οι «κιτρινόμαυροι» θα είναι πλήρεις και ψάχνουν… αντίδραση, καθώς δεν θέλουν να πέσουν αμαχητί.

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός θέλει να… ξεμπερδεύει για να στρέψει την προσοχή του στους τελικούς που-εφόσον προκριθεί-αρχίζουν την επόμενη Πέμπτη στο ΣΕΦ. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Όσον αφορά στην παράδοση, σε 35 παιχνίδια με γηπεδούχο την ΑΕΚ, η «Ένωση» έχει 12 νίκες έναντι 24 του Ολυμπιακού. Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 23 σερί νίκες επί της ΑΕΚ, η οποία τελευταία φορά που νίκησε ήταν στις 19 Δεκεμβρίου του 2004 με 85-76.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ