aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΈξω φρενών ο Πεδουλάκης για τα περί «κωμωδίας» για Διαμαντίδη! (video)

Έξω φρενών ο Πεδουλάκης για τα περί «κωμωδίας» για Διαμαντίδη! (video)

Έξαλλος και φανερά εκνευρισμένος Αργύρης Πεδουλάκης όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου για την… συμπεριφορά του Δημήτρη Διαμαντίδη!

Ο «Άρτζι» ρωτήθηκε αν «η συμπεριφορά του Διαμαντίδη ήταν προκλητική και σε κάποια σημεία στα όρια της κωμωδίας, όπως με τον εκβιασμό των φάουλ»(!) και κάπου εκεί βγήκε εκτός εαυτού υπερασπιζόμενος τον παίκτη «πρότυπο-κόσμημα για τον ελληνικό αθλητισμό» και κάνοντας λόγο για «προβοκάτσια» και «ασέβεια»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πεδουλάκη

«Θα αστειεύεστε. Θα αστειεύεστε. Θα αστειεύεστε. Θα αστειεύεστε. Εγώ έρχομαι πάρα πολλά χρόνια εδώ. Τώρα να φτάσουμε στο σημείο να σχολιάσουμε τη συμπεριφορά του Διαμαντίδη φτάνει στα όρια της ασέβειας. Είναι στα όρια της ασέβειας. Το τι γίνεται μέσα στο γήπεδο, το αν κάποιος κάνει flopping ή κάτι άλλο, αυτό γίνεται στις τέσσερις γραμμές. Μετά που το ματς τελειώνει όλοι είναι αγαπημένοι. Αν τώρα προσπαθούμε να κάνουμε ένα παιδί που είναι πρότυπο για τα νέα παιδιά, να βγάλουμε ότι η συμπεριφορά του μέσα είναι απρεπής… Τι να πω… Είναι 36 χρονών, έχει παίξει, έχει δείξει, έχει προκληθεί, δεν έχει απαντήσει, αλλά δεν έχει αντιδράσει δεν, δεν… Αυτά είναι παλιά κόλπα, πάρα πολύ παλιά. Αφήστε τα…

Η γκεμπελική μέθοδος και η προβοκάτσια δεν περνάει. Αφήστε τα αυτά. Μιλάμε για ένα παιδί που είναι κόσμημα για όλο τον ελληνικό αθλητισμό. Όπως ήταν ο Γκάλης και άλλοι. Δεν θέλω να μπω σε άλλα θέματα. Νομίζω ότι κάνετε ένα άλλο πράγμα που δεν θέλω. Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία», ήταν τα λόγια του Πεδουλάκη.

Δείτε το βίντεο στο 4:25′

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ