aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΈβριζαν τη μάνα του Πεδουλάκη στη συνέντευξη Τύπου! (video)

Έβριζαν τη μάνα του Πεδουλάκη στη συνέντευξη Τύπου! (video)

Ακόμα ένα «επεισόδιο» οπαδικής βλακείας στην Ελλάδα…

Την ώρα που ο Αργύρης Πεδουλάκης μιλούσε στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη, οπαδοί των Θεσσαλονικέων ήταν απέξω και έβριζαν εν χορώ τον Έλληνα κόουτς και τη μητέρα του.

Ο τεχνικός του Εξάστερου έφτασε στην αίθουσα, συνοδευόμενος από αστυνομικούς, ενώ ενδεικτικό της κατάστασης είναι πως οι «φίλαθλοι» των κίτρινων δεν έμειναν απλά στις ύβρεις, αλλά χτυπούσαν τους τοίχους και τις πόρτες!

Ο «Άρτζι» ζήτησε να απομακρυνθεί η συγκεκριμένη μερίδα κόσμου που «πρωταγωνίστησε» στο περιστατικό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Εξ’ ου και οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή ολοκληρώθηκαν γρήγορα-γρήγορα, αφού δεν ήταν δυνατό να συνεχιστεί η διαδικασία υπό αυτές τις συνθήκες.

Πάντως… πρόλαβε να τοποθετηθεί για το «βασικό» θέμα με την τιμωρία που επιβλήθηκε στους Γκιστ-Φελντέιν-Χέινς, λόγω των νυχτοπερπατημάτων τους: «Υπάρχει ένα πειθαρχικό παράπτωμα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για αυτούς που δεν έπαιξαν, αλλά γι αυτούς που έπαιξαν. Δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε γι αυτούς που έλειπαν, αλλά γι αυτούς που είναι εδώ. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Έχουμε τα προβλήματά μας. Είναι το αγωνιστικό, το ψυχολογικό κομμάτι. Όλα παίζουν ρόλο. Πρέπει να κερδίσουμε το Σάββατο με κάθε κόστος».

Δείτε το περιστατικό από 00:56 μέχρι 05:10

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ