aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΕπιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Λάσμε!

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Λάσμε!

Έτοιμος να γυρίσει… σπίτι του είναι ο Στέφαν Λάσμε!

Ο Παναθηναϊκός έχει, ουσιαστικά, συμφωνήσει με τον Γκαμπονέζο σέντερ και μετά από τέσσερα χρόνια αναμένεται να ντυθεί ξανά στα πράσινα, αφού απομένουν λεπτομέρειες για το μεγάλο comeback του… ηλεκτρολόγου!

Ένας εκ των πλέον αγαπημένων παιδιών της εξέδρας, που συνέδεσε δίδυμο… τρόμου με τον Τζέιμς Γκιστ, απέρριψε καλύτερες οικονομικά προτάσεις, λέγοντας το «ναι» στους πρωταθλητές Ελλάδας, με τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις να έρχονται προσεχώς.

Στα 35 του, πια, ο Λάσμε προέρχεται από εκπληκτική σεζόν στην Ούνικς Καζάν υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη, μετρώντας κατά μέσο όρο στο Eurocup 14.6 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 2.5 τάπες!

Αριθμοί που φανερώνουν πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και πως είναι κάτι παραπάνω από έτοιμος να βοηθήσει σε ένα οικείο περιβάλλον, όπου ξέρει τα… κατατόπια, έχοντας κατακτήσει τρόπαια με μεγάλες εμφανίσεις και μεγάλες νίκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ