aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπίσημο: Σάκοτα… τριετίας στην ΑΕΚ!

Επίσημο: Σάκοτα… τριετίας στην ΑΕΚ!

Για πάντα στον ιστό της η «σημαία» της ΑΕΚ! Ο Ντούσαν Σάκοτα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ένωση, το οποίο θα τον κρατήσει στα κίτρινα μέχρι το 2021. Η ΑΕΚ ανακοίνωσε κι επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό και φυσικό της ηγέτη που θα συμπληρώσει επταετία στους κιτρινόμαυρους. Την περσινή σεζόν ο διεθνής φόργουορντ είχε 12,7 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 23,8 λεπτά κατά μέσο όρο στην Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Η AEK B.C. διαγράφει μία από τις πιο λαμπρές περιόδους της ιστορίας της. Η κατάκτηση των δύο (2) τροπαίων τη χρονιά, που έφυγε, έφερε «φαρδιά πλατιά» και την υπογραφή του αρχηγού της Ντούσαν Σακοτα. Η Διοίκηση συναισθανόμενη την αδιαμφισβήτητη και βαριά περπατησιά του φυσικού ηγέτη της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και Κυπελλούχου Ελλάδος προχώρησε σήμερα (27/07) σε επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2021. Τα καλύτερα έρχονται…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ