aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΔεν κρατιέται ο Παναθηναϊκός!

Δεν κρατιέται ο Παναθηναϊκός!

+30 την ΑΕΚ την Παρασκευή.+54 το Λαύριο την Κυριακή. +31 το Λαύριο (αν και θα μπορούσε να πάει… πάνω από 50 για πλάκα) σήμερα! Ο Παναθηναϊκός διανύει περίοδο φόρμας και το έδειξε με το καλημέρα στα πλέι οφ, επικρατώντας δια περιπάτου των Ροδιτών με 96-65, κάνοντας το 1-0 στη σειρά, με το δεύτερο παιχνίδι να διεξάγεται το Σάββατο.

Η διαφορά έφτασε και τους 48 στην τρίτη περίοδο, ωστόσο οι παίκτες του Πασκουάλ χαλάρωσαν πάρα πολύ στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το χέρι τους και μάλιστα κατάφεραν να βγουν νικητές σε αυτό το διάστημα με επιμέρους σκορ 16-26, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις.

Πρώτος σκόρερ για τους πρωταθλητές ο Παππάς με 16 πόντους, 12 είχε ο Λεκαβίτσιους με 4 ασίστ, άλλους τόσους πέτυχε ο Ρίβερς, διψήφιος και ο Σίνγκλετον (10π.), 11 ασίστ κατέγραψε ο Καλάθης και 6 ο Τζέιμς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σκόραραν και οι 12 που χρησιμοποίησε σήμερα ο κόουτς του Παναθηναϊκού… Από πλευράς ηττημένων, 12 είχε ο Τσαλμπούρης, 11 ο Χάρις και από 10 πόντους οι Μπρέι-Μπίλλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ