aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΜπιρτς, προ των πυλών

Μπιρτς, προ των πυλών

Με ένα τουιτάρισμα που παραπέμπει στην σημαία του Καναδά, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς προαννήγειλε ουσιαστικά την μεταγραφή του Κεν Μπιρτς στον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος ατζέντης έγραψε «το φύλλο του σφενδάμου (σ.σ. βρίσκεται στη σημαία του Καναδά) άνθισε στον Πειραιά» και φυσικά «φωτογράφισε» τον Καναδό σέντερ, που προβάρει ήδη τα ερυθρόλευκα.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει δυνατά στη διεκδίκηση του πρώην παίκτη της Ουσάκ, που ήταν στο στόχαστρο από τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο Μπιρτς δεν έχει υπογράψει ακόμα, όμως απομένει να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Μπιρτς είναι αθλητικός σέντερ και δεν πρόκειται γι αυτό ακριβώς που έψαχνε αρχικά ο Σφαιρόπουλος. Όμως με βάση την αγορά, στην τιμή του είναι ο καλύτερος. Γι αυτό και ο Ολυμπιακός δεν θέλησε να ρισκάρει και πήρε τον Καναδό, που είναι η συνέχεια ουσιαστικά των Χάινς, Ντάνστον και Χάντερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ