aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΆμεσα δημοψήφισμα μέσω SMS στον Παναθηναϊκό!

Άμεσα δημοψήφισμα μέσω SMS στον Παναθηναϊκό!

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα των φίλων του Παναθηναϊκού για την παραμονή στην EuroLeague, το οποίο θα γίνει με αποστολή γραπτού μηνύματος σε τετραψήφιο αριθμό!

«Το γοργόν και χάριν, έχει» λέει μια παροιμία μας, την οποία και ενστερνίζεται ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Το δημοψήφισμα που προανήγγειλε θα πραγματοποιηθεί άμεσα και δη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, την Δευτέρα ή την Τρίτη.

Η διαδικασία είναι απλή: Θα γίνεται αποστολή γραπτού μηνύματος (SMS) σε τετραψήφιο αριθμό ο οποίος θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, όπου οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα κληθούν να αποφασίσουν για την παραμονή της ομάδας στην EuroLeague ή όχι.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Πώς θα διασφαλιστεί ότι θα είναι φίλοι του Παναθηναϊκού; Απλούστατα μαζί με την απάντηση θα στέλνουν και τον αριθμό ΑΜΚΑ τους, τον οποίοι οι ιθύνοντες της ΚΑΕ θα τσεκάρουν με τον αν θα έχει προμηθευτεί εισιτήριο για εντός έδρας ματς την τελευταία τριετία ή είναι/ήταν κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας.

Όλα τα έσοδα από την αποστολή των μηνυμάτων θα δοθεί στον Eρασιτέχνη, ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν άμεσα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ