aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΑγωγή Ολυμπιακού κατά Γιαννακόπουλου για το δυσφημιστικό σποτ

Αγωγή Ολυμπιακού κατά Γιαννακόπουλου για το δυσφημιστικό σποτ

ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν ενοχλημένη με το πληρωμένο τηλεοπτικό-δυσφημιστικό μήνυμα που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, κατά την διάρκεια των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος. Για αυτόν τον λόγο, οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν αγωγή σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τονίζοντας πως τα χρήματα που θα επιδικασθούν θα πάνε σε κοινωφελείς σκοπούς.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός προχώρησε στην κατάθεση αγωγής σε βάρος του Δ. Γιαννακόπουλου και της διαφημιστικής του εταιρίας LAB14 DIGITAL MARKETING CREW, για τη δυσφήμιση που υπέστη λόγω του αδρά πληρωμένου τηλεοπτικού μηνύματος που προβλήθηκε στον πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, κατά την 06.06.2017, δηλαδή δύο μόλις ημέρες πριν από τον τέταρτο αγώνα της σειράς των τελικών του Πρωταθλήματος , και το οποίο συνοδευόταν από τον ακόλουθο κατάφωρα συκοφαντικό, για τη φήμη και τη δημόσια εικόνα μας, σχολιασμό:

“Όλη η Ελλάδα είδε πως αλλοιώνεται ένα αποτέλεσμα. Πώς γίνονται οι αγώνες στην έδρα του Ολυμπιακού. Όσοι κάνουν ακόμη ότι δεν βλέπουν και δεν ακούν, ιδού οι αποδείξεις. Εδώ και τώρα δικαιοσύνη. Μην σκοτώνετε το μπάσκετ.”

Το χρηματικό ποσό που θα επιδικασθεί υπέρ της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός για τις πρωτοφανείς αυτές πρακτικές του ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός θα διατεθεί αποκλειστικά για κοινωφελείς σκοπούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ