aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΣτο Champions League ο ΠΑΟΚ

Στο Champions League ο ΠΑΟΚ

Η απόφαση ήταν ειλημμένη εδώ και καιρό, εξασφαλίστηκε ο στόχος αγωνιστικά και επιβεβαιώθηκε, πλέον, και με την απαιτούμενη τυπική διαδικασία. Ο ΠΑΟΚ θα συμμετέχει και τη νέα αγωνιστική περίοδο (2017-2018) στο Basketball Champions League της FIBA, διοργάνωση που στήριξε στο φετινό, «παρθενικό» ταξίδι της, φτάνοντας μέχρι τη φάση των «16», όταν και αποκλείστηκε από τη μετέπειτα τροπαιούχο, Τενερίφη, (σ.σ. κέρδισε στη Θεσσαλονίκη και ηττήθηκε στα Κανάρια Νησιά).

Οι διοικούντες τον «Δικέφαλο» εκφράστηκαν εμφατικά προ μηνών για τη δεδομένη επιθυμία τους να συνεχίσει η ομάδα να αγωνίζεται στο νεοσύστατο ευρωπαϊκό θεσμό, με την κατάκτηση της 5ης θέσης στη φετινή Α1 «σφραγίστηκε», σε πρακτικό επίπεδο, το δικαίωμα παρουσίας της σε αυτό (στη φάση των ομίλων) για την καινούργια σεζόν και σήμερα οι «ασπρόμαυροι» κατέθεσαν στους διοργανωτές τα έγγραφα που επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ