«Στα 9.000.000 ευρώ το μπάτζετ της Γαλατά»

Η Γαλατάσαραϊ θα αγωνιστεί στην Euroleague 2016-17 ως κάτοχος του Eurocup και ο πρόεδρος της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, Ντουρσούν Οζμπέκ, μίλησε για τα ποσά που θα διαθέσουν οι Τούρκοι.

Η Γαλατάσαραϊ θα ακολουθήσει τις Φενέρμπαχτσε, Εφές και Νταρουσάφακα στην επόμενη Euroleague ως κάτοχος του Eurocup, επιστρέφοντας έπειτα από έναν χρόνο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Γαλατά, Ντουρσούν Οζμπέκ, εξήγησε ότι το αγωνιστικό μπάτζετ των Τούρκων θα ανέβει από τα 6.5 στα 9 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου η ομάδα της Κωνσταντινούπολης να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

«Πραγματοποιήσαμε μια εξαιρετική χρονιά στο μπάσκετ. Φέραμε στην Τουρκία τον μεγάλο τίτλο που της έλειπε όλα αυτά τα χρόνια! Η επόμενη σεζόν θα μας βρει στην Euroleague. Το συνολικό μπάτζετ μας στο ανδρικό και το γυναικείο μπάσκετ ανήλθε στα 41.500.000 εκατομμύρια ευρώ.

Τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεπεράσει τα 51 εκατομμύρια. Θέλουμε να ανεβάσουμε τα συγκεκριμένα νούμερα στο ανδρικό μπάσκετ! Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε είχαμε 6.5 εκ. ευρώ αγωνιστικό μπάσκετ. Θα αυξήσουμε αυτό το νούμερο στα 9 εκατομμύρια, με τη βοήθεια των χορηγών μας», δήλωσε ο διοικητικός ηγέτης των Τούρκων.

ΠΗΓΗsport24.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ