aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Νέα | Αθλητικές Ειδήσεις ΜπάσκετΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤΠρωταθλήτρια Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης!

Πρωταθλήτρια Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης!

Ύστερα από έναν ακόμα συγκλονιστικό τελικό στην ACB, οι «μερένχες» έκαναν το 3-1 μέσα στην έδρα τους και έφτασαν στον τίτλο του πρωταθλητή, παρά τις… μάχες που έδωσαν οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ.

Πρωταγωνιστές στο Game 4 των τελικών του ισπανικού πρωταθλήματος από την μεριά της ομάδας του Πάμπλο Λάσο, που είχε δύσκολο έργο για άλλη μια φορά, ήταν οι Σέρχιο Γιούλ (21π.), Τρέι Τόμπκινς (14π.) και Σέρχιο Ροντρίγκες (14π.). Ο Ροντρίγκες, πάντως, ήταν εκείνος που ξεχώρισε στην κρίσιμη τελική ευθεία, δίνοντας πολλές λύσεις στην επίθεση με πόντους και ασίστ.

Από την άλλη, σε καλό βράδυ βρέθηκαν οι Τόμας Σατοράνσκι (17π.) και Χουάν Κάρλος Ναβάρο (14π.). Ο Κροάτης σέντερ των «μπλαουγκράνα», Άντε Τόμιτς, είχε 17 πόντους και 8 ασίστ μεν, όμως στο φινάλε της αναμέτρησης δεν ήταν θετικός και στέρησε από τους Καταλανούς σημαντικούς πόντους. Να σημειωθεί πως αυτό το ματς πιθανότατα θα είναι το τελευταίο το Τσάβι Πασκουάλ στην τεχνική ηγεσία της Μπαρσελόνα, καθώς η «Μπάρσα» βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Από εκεί και πέρα, στον τέταρτο ισπανικό τελικό, ο Στράτος Περπέρογλου μέτρησε 11 πόντους και 3 ριμπάουντ, ενώ ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ χρησιμοποιήθηκε μόλις για 02:03. Ο «Πέρπε» αναμένεται εντός των επόμενων ημερών στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας για το προολυμπιακό τουρνουά του Ρίο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ