aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ντε Κολό… 2019!

Τη φανέλα της ΡΣΣΚΑ Μόσχας θα φορά μέχρι το 2019 ο Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του στο νέο τριετές συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα.

Ο Νάντο Ντε Κολό ήταν εξαιρετικός φέτος με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κι αυτό φιλοδοξεί να κάνει για τρία ακόμη χρόνια. Ο MVP της Euroleague και του Final Four ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στον δρόμο προς την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης, έχοντας 19.4 πόντους (με 55.6% στα δίποντα, 46% στα τρίποντα και 90.8% στις βολές), 3.6 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1.1 κλεψίματα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της παραμονής του στη Μόσχα, ο Νάντο Ντε Κολό ανέφερε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δεν ήταν δύσκολη η απόφασή μου. Γύρισα στην Ευρώπη για να παίζω, να δράττομαι των ευκαιριών που μου δίνονται και να έχω διαρκώς περισσότερες ευθύνες. Αυτό έκανα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Φέτος είχαμε εξαιρετική σεζόν, κι αυτό είναι που θέλω: να παίζω για να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει και να είναι η καλύτερη στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο βασικότερος λόγος για τον οποίο έμεινα».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ιτούδης δεν παρέλειψε να επισημάνει πως «μόνο καλά λόγια μπορώ να πω για τον Νάντο. Μπήκε κατευθείαν στον… ρόλο του, αυτόν που του υποδείξαμε όλοι οι προπονητές. Είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας που είχαμε όλοι μαζί. Είμαστε χαρούμενοι που θα τον έχουμε μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια. Εύχομαι να είναι υγιής και να έχει ό,τι επιθυμεί και ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο. Συζητήσαμε για το γεγονός και συμφωνήσαμε σε αυτό που έγραφαν τα μπλουζάκια μας μετά την κατάκτηση της Euroleague (=θέλουμε κι άλλα). Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ