aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΠροτίμησε ΝΒΑ αντί Ολυμπιακού

Προτίμησε ΝΒΑ αντί Ολυμπιακού

Ούτε στον Ολυμπιακό oύτε σε κάποια άλλη ομάδα που τον διεκδίκησε. Μηδέ στην επιλογή ενός σίγουρου συμβολαίου. Ο Οκάρο Γουάιτ αποφάσισε με την… καρδιά του και θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του να αγωνιστεί στο ΝΒΑ στο Summer League, με την ομάδα του Ορλάντο.

Ο Αμερικανός φόργουορντ γνωστοποίησε χθες την απόφασή του, δίχως να απορρίψει (επίσημα) την πρόταση των «ερυθρόλευκων». Αυτό συνέβη… ανεπίσημα, αφού οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να περιμένουν το τέλος του Summer League (σ.σ.: θα διεξαχθεί από την 1η μέχρι την 8η Ιουλίου) για να μιλήσουν ξανά με τον Γουάιτ.

Σε όλα αυτά υπάρχει ένας μικρός αστερίσκος: αν οι πρωταθλητές δεν βρουν την επιθυμητή λύση για τη θέση του πάουερ φόργουορντ, τότε δεν αποκλείεται να καθίσουν ξανά στο τραπέζι με τον άλλοτε παίκτη του Αρη. Σε αυτήν την επιλογή στηρίζει πολλά και ο ίδιος ο Γουάιτ.

Μέσω της καλής σεζόν που έκανε στον Αρη, και που κατέληξε στην ανάδειξή του σε MVP της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, o Αμερικανός θεωρεί πως θα μπορέσει να βρει μία καλή πρόταση ακόμη και στα μέσα Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ