Πέτυχε οπαδό με το μασελάκι του! (vid)

Την ώρα που φώναζε στους διαιτητές «it's bullshit», αρνούμενος πως είχε κάνει φάουλ στον ΛεΜπρον, έβγαλε τη μασέλα από το στόμα του και την πέταξε εναντίον ενός οπαδού των Καβαλίερς...

Ο Στέφεν Κάρι δεν άντεξε το trash talking των Καβς και όταν αποβλήθηκε με 6ο φάουλ, ξέσπασε, μεταξύ άλλων και έναντι ενός φιλάθλου.

Την ώρα που φώναζε στους διαιτητές «it’s bullshit», αρνούμενος πως είχε κάνει φάουλ στον ΛεΜπρον, έβγαλε τη μασέλα από το στόμα του και την πέταξε εναντίον ενός οπαδού των Καβαλίερς που βρισκόταν στην πρώτη σειρά καθισμάτων, είχε σηκωθεί και τον χαιρετούσε ειρωνικά.

«Έχω ξαναπετάξει τη μασέλα μου. Συνήθως προσπαθώ να πετύχω τη γραμματεία, αλλά αυτή τη φορά αστόχησα. Δεν ήθελα να πετύχω έναν φίλαθλο. Φυσικά και δεν το ήθελα, γι’ αυτό και πήγα να του ζητήσω συγγνώμη. Απλώς έβγαλα τον εκνευρισμό μου.

Χρεώθηκα δύο φάουλ που πιστεύω πως δεν έκανα, πάνω στον Κάιρι και τον Λεμπρόν, και εκνευρίστηκα που δεν μπορούσα άλλα να βοηθήσω την ομάδα μου», απολογήθηκε μετά ο σταρ του Γκόλντεν Στέιτ.