Νοκ άουτ και ο Griffin

Οι Clippers ανακοίνωσαν ότι ο Blake Griffin θα χάσει τα υπόλοιπα Playoffs, λίγες ώρες μετά την εγχείρηση του Chris Paul, που θα χάσει 4-6 εβδομάδες.


Μέχρι πριν από 24 ώρες οι Clippers είχαν κάθε λόγο να αισθάνονται καλά για τις πιθανότητες τους να αποκλείσουν τους Blazers και να κοντράρουν τους Warriors στους ημιτελικούς των δυτικών Playoffs. Λιγότερο από μία ημέρα αργότερα βλέπουν μία ολόκληρη σεζόν να πετιέται στα σκουπίδια…

Η ομάδα του Los Angeles ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ότι ο Blake Griffin θα χάσει τα υπόλοιπα Playoffs λόγω υποτροπής στον τραυματισμό που υπέστη στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού. Μερικές ώρες νωρίτερα είχε προηγηθεί η εγχείρηση του Chris Paul στο δεξί χέρι, ο οποίος θα μείνει εκτός γηπέδων για έξι εβδομάδες και θα επανεξεταστεί σε τέσσερις, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα κι αν οι Clippers περάσουν το Portland, δεν πρόκειται να προλάβει τον επόμενο γύρο.

Είναι περιττό φυσικά να αναφερθεί πόσο σημαντικοί είναι αυτοί οι δύο παίκτες στο παιχνίδι των Clippers. Οι αριθμοί απλά το επιβεβαιώνουν. Σύμφωνα με το ESPN, όσο ο Griffin και ο Paul έχουν βρεθεί ταυτόχρονα στο παρκέ μέσα στη σεζόν, οι Clips είχαν +259 πόντους σε σύγκριση με τους αντιπάλους τους. Με έναν εκ των δύο είχαν +253. Χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ εκ των δύο είχαν -142!

ΠΗΓΗsport24.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ