aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBANCAA: Στο Final Four μετά από 78 χρόνια το Όρεγκον με «όργια» από τον Ντόρσεϊ!

NCAA: Στο Final Four μετά από 78 χρόνια το Όρεγκον με «όργια» από τον Ντόρσεϊ!

Με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να κάνει «μυθική» εμφάνιση, το Όρεγκον, κατάφερε, μετά από 78 ολόκληρα χρόνια (σ.σ. για την ακρίβεια το μακρινό 1939) να προκριθεί στο Final-4 του NCAA επικρατώντας με 74-60 του Κάνσας! Ο 21χρονος ομογενής άσος, ήταν ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας του, σημειώνοντας 27 πόντους (3/4 βολές, 3/3 δίποντα, 6/10 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Για τους νικητές ξεχώρισαν επίσης ο Ντίλον Μπρουκς με 17 πόντους, ο Ντίλαν Ένις με 12 πόντους, αλλά και ο Τζόρνταν Μπελ 11 πόντους, 13 ριμπάουντ και 8 κοψίματα! Από τον Κάνσας κορυφαίος ήταν ο Φρανκ Μέισον ΙΙΙ που είχε 21 πόντους, ενώ ο – κατά τους ειδικούς φαβορί ακόμα και για το Νο1 του φετινού ντραφτ – Τζος Τζάκσον έμεινε στα «ρηχά», ‘έχοντας 10 πόντους με 3/8 σουτ, 4/6 βολές, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5 λάθη.

Πλέον το Όρεγκον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στο Final Four, κάτι που θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού Νορθ Καρολάινα-Κεντάκι. Επίσης στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν το Γκονζάγκα με τον νικητή του Φλόριντα-Σάουθ Καρολάινα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ