aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαMVP MVP MVP... (video)

MVP MVP MVP… (video)

Με το… καλημέρα της εφετινής αγωνιστικής περιόδου στο ΝΒΑ άρχισε η συλλογή διακρίσεων για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μέχρι την απόλυτη: την ανάδειξη του σε MVP της σεζόν! Ο «Greek Freak» αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας που μας πέρασε στην Ανατολική Περιφέρεια, τίτλο που κερδίζει για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Ο Giannis εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις… εξωπραγματικές εμφανίσεις του, κατά την πρώτη εβδομάδα της σεζόν 2017-18. Ο 22χρονος σε τρεις αναμετρήσεις φόρτωσε τα αντίπαλα καλάθια με 115 πόντους, έχοντας μέσο όρο 38,3 πόντους ανά αγώνα και ποσοστό ευστοχίας 67,2% στα σουτ εντός παιδιάς.

Μάλιστα, ο Έλληνας διεθνής, o οποίος απέναντι στο Πόρτλαντ πανηγύρισε ατομικό ρεκόρ πόντων (σ.σ. 44), έγινε ο ένατος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που έχει απολογισμό 115 πόντους σε τρεις αγωνιστικές, μετά τους Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, Τζέρι Ουέστ, Ρικ Μπάρι, Μάικλ Τζόρνταν, Σακίλ Ο΄ Νιλ, Στέφεν Κάρι και Ράσελ Ουέστμπρουκ. 

Εκτός από το σκοράρισμα, ο Αντετοκούνμπο διακρίθηκε και στις υπόλοιπες στατιστικές κατηγορίας, έχοντας μέσους όρους 9,7 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2,7 κλεψίματα και 0,7 μπλοκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ