aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε τέτοιο Γιάννη, δεν χάνει με τίποτα! (vid)

Με τέτοιο Γιάννη, δεν χάνει με τίποτα! (vid)

Ζωντανοί για πρόκριση επί των Σέλτικς οι Μπακς. Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ηγείται της προσπάθειας, τα «ελάφια» επικράτησαν 97-86 στο Μιλγουόκι, ισοφάρισαν σε 3-3 τη σειρά και θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον δεύτερο γύρο των play offs τα ξημερώματα της Κυριακής (29/04, 03:00) στη Βοστώνη.

Ο Έλληνας άσος σημείωσε 31 πόντους (13/19 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 5/8 βολές), μάζεψε 14 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα, ενώ δεν είχε ούτε ένα λάθος σε 41 λεπτά. Άξιοι συμπαραστάτες οι Μπρογκντόν και Μίντλετον οι οποίοι σκόραραν από 16 πόντους. Ο Τατούμ με 22 πόντους, αλλά και ο Ρόζιερ (εξαιρετικός στο πρώτο, κακός στο δεύτερο) με 18 πόντους ξεχώρισαν στην αντίπερα όχθη, ενώ ο Μπράουν είχε 14 πόντους.

Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, αλλά οι Μπακς με ένα ξέσπασμα και με επιμέρους 14-2 προς το φινάλε, έκλεισαν το ημίχρονο με το υπέρ τους 48-39. Στο δεύτερο έγινε «μάχη», οι γηπεδούχοι ήλεγχαν την κατάσταση σε μεγάλο κομμάτι του ημιχρόνου, αλλά παρά τις προσπάθειες του Τατούμ, που μείωσε σε 86-81 λίγα λεπτά πριν το φινάλε, η ομάδα του Αντετοκούνμπο, που «μίλησε» στα δύσκολα, έφτασε σε μεγάλη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ