aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΗ πιο σέξι οπαδός του Βασιλιά! (pics)

Η πιο σέξι οπαδός του Βασιλιά! (pics)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ως ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας στον πλανήτη είναι φυσικό να έχει πολλές θαυμάστριες παγκοσμίως, ωστόσο μία είναι εκείνη που ξεχωρίζει από όλες. Ο λόγος για την Κέιτι Ντέινζερ, τη «μούσα» του fitness που δηλώνει φανατική οπαδός του ΝΒΑ, αλλά και του NFL (αμερικάνικο ποδόσφαιρο). Η απαράμιλλης ομορφιάς κοπέλα, αναδείχθηκε Μις Νιου Μέξικο το 2013, ενώ φιλοδοξία της ήταν να συμμετάσχει και στα καλλιστεία για Μις ΗΠΑ την ίδια χρόνια.

Εκτός από τη γυμναστική, η Κέιτι είναι μοντέλο, σχεδιάστρια, ενώ ασχολείται και με το μάρκετινγκ. Γενικότερα είναι πολυπράγμων, ασχολείται με διάφορα πράγματα και δεν βασίζεται μόνο στην εκπληκτική ομορφιά της. Όπως είπαμε και πιο πάνω λατρεύει το μπάσκετ, έχοντας ως αγαπημένο της αθλητή τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Επίσης ακολουθεί αρκετές ομάδες στα social media, μεταξύ των οποίων και τους Λος Αντζελες Λέικερς. Από το Αμερικάνικο ποδόσφαιρο, δηλώνει οπαδός των Σαν Φρανσίσκο 49ers.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ