aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈπεσαν κορμιά στο All Star Game, 16 πόντους σκόραρε ο Γιάννης

Έπεσαν κορμιά στο All Star Game, 16 πόντους σκόραρε ο Γιάννης

Η παρέα του Lebron επικράτησε της ομάδας του Curry με 148-145 σ΄έναν αγώνα που ήταν αμφίρροπος μέχρι το τέλος. Πολυτιμότερες παίχτης αναδείχθηκε ο LeBron James ο οποίος ήταν ο απόλυτος σταρ της βραδιάς πετυχαίνοντας 29 πόντους ενώ μάζεψε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 8 ασίστ.

Διαβάστε επίσης: Κιάμος: Πρόταση στον Αντετοκούνμπο για ντουέτο (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βασικός σημειώνοντας 16 πόντους στα 26 λεπτά που αγωνίστηκε. Ήταν μάλιστα ένας από τους 8 παίκτες που κατάφεραν να πετύχουν διψήφιο αριθμό πόντων από την ομάδα του Curry.

Διαβάστε επίσης: Ο Αντετοκούνμπο έγραψε Ιστορία!

Η ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο Γιάννης ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Μόλις στο 25΄ λεπτό, η ομάδα του James προηγήθηκε με 79-78 . Ενάμιση λεπτό πριν από το τέλος το σκόρ ήταν 144-144 και τότε ανέλαβε ο Westbrook να σκοράρει. Στην τελευταία φάση του αγώνα η team του LeBron με υποδειγματική άμυνα δεν άφησε να την αντίπαλη ομάδα να επιτεθεί.

Διαβάστε επίσης: Νέο σόου Αντετοκούνμπο που γράφει Ιστορία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ