aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAAll Star Kobe! (vds)

All Star Kobe! (vds)

Ο Κόμπε Μπράιαντ, στο τελευταίο All Star Game της καριέρας του, έκλεψε την παράσταση στο Τορόντο. Από κοντά και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ που αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν MVP. Όσο για το ματς; Χορτάσαμε θέαμα και πόντους στο 196-173 της ομάδα της Δύσης επί της Ανατολής.
Ο Κόμπε έπαιξε 26 λεπτά, τελείωσε με 10 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ, συγκίνησε και συγκινήθηκε… «Θα μου λείψει αυτός ο ανταγωνισμός» ήταν το μόνο που ψέλλισε πριν πάει στον πάγκο όπου τον περίμενε η οικογένειά του. Λίγο αργότερα, ο Μάτζικ Τζόνσον πήρε το μικρόφωνο και τον αποθέωσε με μια συγκινητική ομιλία για τα κατορθώματά του και την κληρονομιά που αφήνει φεύγοντας από τα παρκέ. Ο Κόμπε απόλαυσε το παιχνίδι όταν έγινε αλλαγή άπαντες σηκώθηκαν όρθιοι για να τον χειροκροτήσουν.
Ο Γουέστμπρουκ, θέλοντας να γίνει διάδοχος του Black Mamba, στα μόλις 22 λεπτά που έπαιξε, πρόλαβε να σκοράρει 31 πόντους, να μαζέψει 8 ριμπάουντ, να μοιράσει 5 ασίστ και να κλέψει 5 μπάλες για να πάρει σπίτι του το δεύτερο συνεχόμενο βραβείο MVP. Κι όμως, δεν ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα, καθώς ο Πολ Τζορτζ της Ανατολής σταμάτησε στους 41 πόντους με 9/19 τρίποντα σε 27 λεπτά.
Στο παρκέ εμφανίστηκε και ο Μάικλ Τζόρνταν, για να γνωρίσει φυσικά «τρελή» αποθέωση. Ο θρύλος του ΝΒΑ πήρε μια φανέλα των Χόρνετς που έγραφε All Star Game, μιας και η Σάρλοτ θα φιλοξενήσει το τριήμερο τον χειμώνα του ’17.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ