aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆδοξο τέλος για τον Γιάννη

Άδοξο τέλος για τον Γιάννη

Ο «τελικός» της Βοστώνης βρήκε νικητές τους Σέλτικς, που επιβλήθηκαν 112-96 των Μπακς και με 4-3 πέρασαν στα ημιτελικά της Ανατολής, όπου θα συναντήσουν τους Σίξερς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ταλαιπωρήθηκε πολύ από την αντίπαλη άμυνα και φορτώθηκε με φάουλ. Τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους (7/7 βολές, 6/13 δίποντα, 1/4 τρίποντα), 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 4 λάθη παίζοντας για 42 λεπτά. Ο Κρις Μίντλετον με 32 και ο Έρικ Μπλέντσο με 23 πόντους ήταν τα μοναδικά του στηρίγματα, καθώς το Μιλγουόκι πήρε ελάχιστα από τον πάγκο του. Για τους νικητές οι Τέρι Ροζίερ και Αλ Χόρφορντ είχαν από 26 πόντους και άλλους 20 πρόσθεσε ο Τζέισον Τέιτουμ.

Η ομάδα του Μπραντ Στίβενς έχτισε από τα τέλη της πρώτης περιόδου μια διψήφια διαφορά (30-17) και παρότι οι φιλοξενούμενοι ήταν μέσα στο ματς μέχρι τα μέσα του τρίτου δωδεκάλεπτου δεν κατάφεραν να απειλήσουν. Στην τέταρτη περίοδο η διαφορά έφτασε και στους 19 πόντους για τους γηπεδούχους που πέραν των γνωστών απουσιών των Ίρβινγκ, Χέιγουορντ και Τάις, έχασαν και τον Τζέιλεν Μπράουν ο οποίος δεν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο λόγω μυϊκού τραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ