aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΛοτζέσκι: «Αν πάμε Final 4 μπορούμε να το πάρουμε»

Λοτζέσκι: «Αν πάμε Final 4 μπορούμε να το πάρουμε»

Την σχολή «Μωραΐτη», επισκέφθηκαν οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Ματ Λοτζέσκι και Έρικ Γκριν και τέθηκαν στην διάθεση των μαθητών απατώντας στις ερωτήσεις τους.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είπε μεταξύ άλλων: «Προπονούμαστε σκληρά από τότε που ήμασταν στην ηλικία σας ή και ακόμα πιο πριν. Είναι κάτι που κάνουμε γιατί το αγαπάμε. Αγαπάμε και απολαμβάνουμε το μπάσκετ. Κάναμε το χόμπι επάγγελμά μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό, θέλεις να νικάς σε όλα τα παιχνίδια».

Μετά, τον λόγο πήρε ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος ερωτήθηκε για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει φέτος την Ευρωλίγκα: «Πιστεύω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα φέτος. Όλοι ξέρουν πως όλα μπορούν να συμβούν, όταν φτάσεις σε ένα Final-4.

Είναι δύσκολο να πω ποια ομάδα θα είναι η νικήτρια. Δεν πιστεύω αυτή την χρονιά πως υπάρχει κάποια ομάδα που είναι πολύ πιο δυνατή από τις υπόλοιπες. Αυτή την στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στο τέλος της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, στο να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας για τα playoffs και στο να φτάσουμε στο Final 4. Όταν φτάσουμε στο Final 4, πιστεύω πως μπορούμε να νικήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ