aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚατώτερος των περιστάσεων και αντίο στο Final Four

Κατώτερος των περιστάσεων και αντίο στο Final Four

Ξανά κατώτερος των περιστάσεων, με αεράμυνα και προσωπικές ενέργειες στην επίθεση, ο Ολυμπιακός έμεινε δίκαια εκτός Final Four από την ανώτερη Ζαλγκίρις (101-91) του προπονητικού θαύματος Γιασικεβίτσιους.

Kακό βράδυ για τον Ολυμπιακό στην Λιθουανία. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό και πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση σε ένα παιχνίδι.. ζωής και θανάτου, την ώρα που η Ζαλγκίρις ήταν εξαιρετική, κυριαρχώντας απόλυτα στο παρκέ. Έτσι, η καλοδουλεμένη και σκληρή «μηχανή» του… προπονητικού θαύματος που ονομάζεται Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έφτασε στο άνετο 101-91 και στη μεγάλη πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου, η οποία και πανηγυρίστηκε έντονα στην κατάμεστη «Zalgirio Arena».

Οι Λιθουανοί ήταν φανταστικοί σε άμυνα και επίθεση, έβγαλαν τρομακτική ενέργεια και είχαν σε μεγάλο βράδυ τους Εντγκάρας Ουλανόβας και Κέβιν Πάνγκος, την ώρα που ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κουρασμένος, χωρίς λύσεις και ψυχικά αποθέματα, εκτός από τα τελευταία δευτερόλεπτα, όπου οι Πειραιώτες πάλεψαν για την ανατροπή, δίχως πάντως αποτέλεσμα. Πλέον, η Ζαλγκίρις πανηγυρίζει μία μεγάλη επιτυχία και ετοιμάζεται για το πρώτο της Final Four μετά το 1999, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» μένουν μόνο με τον στόχο του πρωταθλήματος στη Stoiximan.gr Basket League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ