aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καθάρισε» εύκολα τον Ερυθρό Αστέρα η Μάλαγα

«Καθάρισε» εύκολα τον Ερυθρό Αστέρα η Μάλαγα

Περίπατος για τη Μάλαγα. Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα πήρε από νωρίς ένα σταθερό προβάδισμα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και χωρίς να απειληθεί μέχρι το τέλος, επικράτησε 79-65, για τη δεύτερη σερί της νίκη στην Ευρωλίγκα και το 3-3. Κορυφαίοι των Ισπανών ήταν οι Νέντοβιτς και Σάλιν με 17 και 15 πόντους αντίστοιχα, ενώ άλλους 12 πόντους είχε ο Μιλοσάβλιεβιτς.Κορυφαίοι των Ισπανών ήταν οι Νέντοβιτς και Σάλιν με 17 και 15 πόντους αντίστοιχα, ενώ άλλους 12 πόντους είχε ο Μιλοσάβλιεβιτς. Από τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, οι οποίοι υποχώρησαν στο 2-4, ξεχώρισαν οι Φελντέιν, Ρότσεστι και Λεσόρ με 10 πόντους ο καθένας.

Από νωρίς είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης η Μάλαγα, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με το +10 (22-12). Η κυριαρχία της ομάδας του Πλάθα συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο, με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια με το +14 (45-31). Στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Ερυθρός Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι Ισπανοί διατηρούσαν το προβάδισμά τους σε διψήφια τιμή μέχρι το τέλος (63-50). Ίδια ήταν η εικόνα του ματς και στην τέταρτη περίοδο αφού οι Σέρβοι αδυνατούσαν να πλησιάσουν τη Μάλαγα, η οποία πήρε τη νίκη με το τελικό 79-65.

Τα δεκάλεπτα: 22-12, 45-31, 63-50, 79-65.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ