aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Γκρι» σύννεφα για Παναθηναϊκό!

«Γκρι» σύννεφα για Παναθηναϊκό!

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο… Οι πράσινοι επέστρεψαν από το -13, έφτασαν κοντά στο πολυπόθητο μπρέικ, αλλά Γιουλ-Κάρολ και διαιτησία δεν τους επέτρεψαν να πάρουν τη νίκη, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να επικρατεί 81-74 και να κάνει το 2-1 στη σειρά.

Πρώτος σκόρερ του Εξάστερου ο συγκλονιστικός Καλάθης με 26 πόντους που σήμανε την αντεπίθεση, 15 είχε ο «μεταμορφωμένος» στο δεύτερο μέρος Γκιστ, 14 πρόσθεσε ο Τζέιμς (που ισοφάρισε με μεγάλο τρίποντο σε 70-70 2’ πριν τη λήξη), πάλι στο μηδέν ο Ρίβερς (μόλις μια προσπάθεια σε 15’) 6 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ ο Σίνγκλετον που ήταν… έτσι κι έτσι, δεν έδωσε βοήθειες ο πάγκος, με τον Πασκουάλ να κλείνει… φουλ το ροτέισον στην «επανάληψη».

Στις αρχές του δεύτερου μέρους, η ελληνική ομάδα βρέθηκε να χάνει με 50-37, αλλά τα μεγάλα τρίποντα του Καλάθη την κράτησαν όρθια και πήγαμε σε… θρίλερ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Εκεί, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι, οι διαιτητές είχαν ήδη δώσει τα… διαπιστευτήριά τους και το αποκορύφωμα ήρθε στο 64-63, όταν με μυθικό λάθος (δεν είδαν πως η μπάλα βγήκε έξω καθαρά από τον Γιουλ και όχι από τον Ντένμον) στέρησαν τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να περάσει μπροστά.

Σα να μην έφτανε αυτό, στο… καπάκι ακολούθησε το ρεσιτάλ του Γιουλ, ο οποίος με τα… κλασικά του τρίποντα (κι ενώ ως τότε ήταν κακός, όπως και ο Ντόντσιτς), έγραψε το 70-63. Καλάθης-Τζέιμς ισοφάρισαν (70-70), αλλά το… μεγάλο τρίποντο και φάουλ (αμφισβητήσιμο το φάουλ) του killer Κάρολ, στα 50” πριν τη λήξη, έγραψε το 77-72 και ουσιαστικά έβαλε… τέλος στο παιχνίδι.

Επόμενο ματς των δύο ομάδων την προσεχή Παρασκευή, ξανά στην Ισπανία, στις 22:00. 

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 40-34, 57-53, 81-74.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ