aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΜπουρούσης: "Έχω προσωπική σχέση με τον κ. Γιαννακόπουλο"

Μπουρούσης: “Έχω προσωπική σχέση με τον κ. Γιαννακόπουλο”

Ο Γιάννης Μπουρούσης, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στο τέλος του Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και στην πρόκριση της Λαμποράλ Κούτσα.

Ο Γιάννης Μπουρούσης είπε τα εξής: “Χειροκρότημα και εγώ τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ήταν μεγάλη μου τιμή που έπαιξα μαζί του, που έπαιξα δίπλα του. Είτε στην Εθνική ομάδα, είτε ως αντίπαλος. Ήμουν τυχερός που βρέθηκα και στο τελευταίο του παιχνίδι.

Είναι τιμητικό για μένα που ο κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήρθε και με αγκάλιασε. Ίσως ο κόσμος να μην τον ξέρει, αλλά εγώ προσωπικά έχω μία προσωπική σχέση με τον κ. Γιαννακόπουλο. Δεν είμαστε… κολλητοί φίλοι, αλλά έχουμε καλή σχέση και αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ μας. Τον τιμά που ήρθε να μα χαιρετήσει.

Θέλαμε να κερδίσουμε το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, γιατί ξέραμε πως αν χάναμε στο δεύτερο δεν θα είχαμε ελπίδες. Τα δώσαμε όλα, βάλαμε μεγάλα σουτ στην τελευταία περίοδο και φτάσαμε σε αυτή την μεγάλη νίκη, σε αυτή την τεράστια πρόκριση. Εγώ δεν ήμουν καλός στην επίθεση σήμερα, αλλά οι συμπαίκτες μου, ο Τζέιμς, ο Άνταμς, ο Μπέρτανς, ήταν εξαιρετικοί”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ