aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤΠροπόνηση για τα νοκ-άουτ έκανε το Μαυροβούνιο

Προπόνηση για τα νοκ-άουτ έκανε το Μαυροβούνιο

Για τον Μπόγκνταν Τάνιεβιτς και τους αθλητές του, ο αγώνας με τη Ρουμανία δεν είχε το παραμικρό ενδιαφέρον. Ήταν απλώς μια καλή προπόνηση εν όψει του πρώτου νοκ-άουτ στο Eurobasket 2017 και τίποτα περισσότερο. Η παρέα του Ταϊρίς Ράις (δεν αγωνίστηκε για να πάρει ανάσες) και του Νίκολα Βούτσεβιτς έκανε έναν υγιεινό περίπατο για να κλείσει την πρώτη φάση ως τρίτη του ομίλου της, την ώρα που οι Ρουμάνοι έκλεισαν την πορεία τους στη φετινή διοργάνωση χωρίς να γευτούν το νέκταρ της νίκης. Την έκλειναν πάντως με ένα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ triple-double του Μαντάκε που δεν έκανε λάθος στα σχεδόν 29 λεπτά που αγωνίστηκε.

Δεν αντέχει σε κριτική. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, ήταν μια τρομερή αγγαρεία και για τις δυο ομάδες. Το μεν Μαυροβούνιο έπρεπε να παίξει “σβηστό”, να μη ρισκάρει τραυματισμό αθλητή του και να τελειώσει τη δουλειά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, η δε Ρουμανία δεν είχε κίνητρο, ενέργεια, ταλέντο για να παλέψει για τη νίκη. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ποιοτικό, όμως στο δεύτερο η ομάδα του Τάνιεβιτς άνοιξε τη διαφορά και δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω, με την τέταρτη περίοδο να είναι απαράδεκτη από πλευράς θεάματος.

Τα δεκάλεπτα: 24-19, 42-30, 66-53, 86-69

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ