aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΧαμός με τη δήλωση Αντετοκούμπο για τους Ολυμπιακούς!

Χαμός με τη δήλωση Αντετοκούμπο για τους Ολυμπιακούς!

 

Προβληματισμό προκαλεί η ατάκα του παίκτη των Μπακς…Ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά και εν συνεχεία -ελπίζουμε- των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, κανείς δεν μπορεί να περισσεύει! Η Εθνική αλλάζει σελίδα και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θεωρείται ο ηγέτης της νέας εποχής.

Θα είναι, όμως, διαθέσιμος να ενισχύσει την προσπάθεια της “επίσημης αγαπημένης” το καλοκαίρι; Ο ίδιος ο νεαρός φόργουορντ προέβη σε δήλωση με την οποία παραδέχεται πως ούτε ο ίδιος γωνιρίζει ακόμα τι θα γίνει. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης τόνισε πως θέλει να βρεθεί στο Ρίο, ωστόσο όλα εξαρτώνται από τους Μιλγουόκι Μπακς και το αν θα του δώσουν τη άδεια να ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής. Αναμένουμε λοιπόν…
Αναλυτικά, η δήλωση του Αντετοκούνμπο:
“Θέλω φυσικά και ελπίζω να βοηθήσω και να παίξω, αλλά θα πρέπει πρώτα να μιλήσω με την ομάδα, να δω τι έχουν να μου πουν, να δω τι σκέφτεται ο coach Kidd και μετά να αποφασίσω”.

Είναι δεδομένο ότι μου αρέσει η Εθνική, όμως σίγουρα θα υπάρξει συζήτηση με την ομάδα, πρέπει να το σκεφτώ σοβαρά αφού πρώτα μιλήσω μαζί τους. To να παίζεις το καλοκαίρι με την Ελλάδα, σίγουρα βοηθά να γίνεις καλύτερος, διότι ανταγωνίζεσαι τους κορυφαίους. Θα είναι φοβερό να παίξω στους Ολυμπιακούς, αλλά καταλαβαίνω και την ομάδα μου”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ