Ανδρέου: «Ευχόμαστε να μη μείνουν προεκλογικές οι δεσμεύσεις»

Τρέχει για το γήπεδο η διοίκηση του Ερμή...

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Προσπάθειες για να διευθετήσουν το συντομότερο δυνατό συνάντηση με τον πρόεδρο του ΚΟΑ Κλεάνθη Γεωργιάδη, κάνουν οι άνθρωποι του Ερμή. Στόχος του συλλόγου της Αραδίππου είναι να προχωρήσει όσο γίνεται πιο σύντομα το θέμα του γηπέδου. Η άδεια της Πολεοδομίας και γενικά ότι έχει να κάνει με τη γραφειοκρατία προχωρά κανονικά και είναι σε πολύ καλό δρόμο.

«Ευχόμαστε οι προεκλογικές δεσμεύσεις των τοπικών Αρχών να μη μείνουν προεκλογικές, διότι κάτι παρόμοιο έχει γίνει πολλάκις και στο παρελθόν», ανέφερε στο «Goal» ο εκπρόσωπος Τύπου του Ερμή, Μιχάλης Ανδρέου (φωτό), συμπληρώνοντας: «Επιβάλλεται να δουν το θέμα ζεστά γιατί είναι σημαντικό και για την Ομόνοια Αραδίππου αλλά και για τη νεολαία μας. Να υπάρχει ένα χώρος άθλησης των νέων στην Αραδίππου».

CYTAVISION - Live Sports

Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε, στον Ερμή περιμένουν να γίνει κάποια δέσμευση και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για οικονομική βοήθεια, όπως έγινε και στην περίπτωση της ΑΕΚ. Πάντως, οι «φτεροπόδαροι» αυτή τη φορά είναι αποφασισμένοι όσο ποτέ άλλοτε για να προχωρήσει το θέμα του γηπέδου.

Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα της Αραδίππου προετοιμάζεται για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με την ΑΕΛ. Το ευχάριστο για τον Νίκο Παναγιώτου είναι ότι δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή του, ανάμεσά τους και ο Μαϊσουράντζε που δεν αποκλείεται να πάρει και φανέλα βασικού.

Για τον Ερμή, όπως λένε και οι άνθρωποί του, το παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι πολύ σημαντικό, στο οποίο θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο για να διατηρηθεί στην πρώτη 6άδα και να κρατήσει τις αποστάσεις από τις ομάδες που τον ακολουθούν.