aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η νέα πρόκληση για τον Καϊάφα

Η εμπειρία της Ομόνοιας ήταν τεράστια και τα εφόδια για τον Κώστα Καϊάφα θα τον συνοδεύουν στην προπονητική του καριέρα. Ο 41χρονος τεχνικός μετά από απουσία μερικών μηνών επανέρχεται στους πάγκους, έχοντας πλέον την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη.

Σαφώς και ο σύλλογος της Λεμεσού δεν έχει το εκτόπισμα της Ομόνοιας, όμως στην τρέχουσα σεζόν έθεσε τις βάσεις για μια πετυχημένη πορεία και ο Καϊάφας έχει μια καλή βάση για να πετύχει ο ίδιος και η ομάδα του. Μια νέα σελίδα ανοίγει στην προπονητική του καριέρα και πιο σοφός, πλέον, μπορεί να «χτίσει» όνομα. Από τον ίδιο εξαρτάται.

kaiafas

Ο Άρης αποτελεί τη νέα πρόκληση για τον νεαρό προπονητή και το μεγαλύτερο κίνητρο θα είναι η διεκδίκηση της έκτης θέσης. Η ομάδα της Λεμεσού είναι έξι βαθμούς μακριά και στα εναπομείναντα τέσσερα ματς θα επιδιώξει κάτι που στην παρούσα φάση φαντάζει δύσκολο, όμως όχι ακατόρθωτο. Οι βλέψεις των ανθρώπων του Άρη φθάνουν ακόμη και σε παρουσία της ομάδας τους στην εξάδα και προσδοκούν ότι με τον Καϊάφα στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θα πετύχουν τον στόχο τους.

Υπάρχει ένας καλός κορμός στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και επί εποχής Νεαγκόε απέδωσε καλό ποδόσφαιρο. Για τους δικούς τους λόγους οι διοικούντες τον Άρη έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Ρουμάνο τεχνικό και παρέδωσαν τη σκυτάλη στον Καϊάφα. Αν μη τι άλλο αναμένουν ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη.

Ο Καϊάφας θέλει να δείξει έργο, είναι νεαρός, φιλόδοξος και παθιασμένος. Η ομάδα μπορεί να μην είναι δικό του δημιούργημα, όμως έχει καλές μονάδες και απομένει να τις αξιοποιήσει. Θα θελήσει να περάσει τη δική του φιλοσοφία και με νοοτροπία νικητή, προερχόμενος από τον πάγκο μιας μεγάλης ομάδας, στην οποία κουβαλά και την εμπειρία ως ποδοσφαιριστής, έχει τα εφόδια για να δικαιώσει τον Σταύρο Δημοσθένους και τους συνεργάτες του για την επιλογή τους.

Η πίεση του πάγκου του Άρη είναι διαφορετική και απέχει κατά πολύ απ’ αυτή της τεχνικής ηγεσίας της Ομόνοιας. Εφόσον ο Καϊάφας παρουσιάσει έργο στην ομάδα της Λεμεσού, μάθει από τα λάθη του παρελθόντος, τότε το βιογραφικό του θα γίνει πιο ελκυστικό και θα του επιφέρει στον μέλλον νέες και μεγαλύτερες προκλήσεις. Από τον ίδιο (σε μεγάλο βαθμό) εξαρτάται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ