aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικοί Αρθρογράφοι της Κύπρου | ΑΠΟΨΕΙΣΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣΥπό αμφισβήτηση δεν άντεξε ο Μουρίνιο, όχι ο Πάους...

Υπό αμφισβήτηση δεν άντεξε ο Μουρίνιο, όχι ο Πάους…

Η ειδησεογραφία των τελευταίων ημερών έχει και μπόλικη Ανόρθωση, στην οποία το καζάνι κοχλάζει λόγω των τελευταίων αποτυχημένων αποτελεσμάτων. Κάθε άλλο παρά άσχημη είναι η βαθμολογική της θέση, αλλά το ποτήρι της απογοήτευσης ξεχείλισε από τις κάκιστες εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών, καθώς επίσης και την ντροπιαστική ήττα –με τα χέρια κάτω– από την ΑΕΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Το κλίμα για τον Πάους (και όχι μόνο…) είναι ασήκωτο επειδή έχει στη διάθεσή του ποιοτικό έμψυχο δυναμικό, αλλά δεν καταφέρνει να παρουσιάσει στο γήπεδο το σύνολο εκείνο που θέλουν οι οπαδοί της «Κυρίας». Οι δε επιλογές του, σε πολλές περιπτώσεις είναι –επιεικώς– ακατανόητες. Για παράδειγμα, στον αγώνα κυπέλλου απέναντι σε μία ομάδα που έχει για ισχυρό της όπλο τη μεσαία γραμμή, παρέταξε την ομάδα του με ένα σχήμα που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούσε στον διασυρμό.

apopsis2

Με τέσσερις επιθετικούς (Ντλοβού, Κουλούρης, Κάλβο και Μακρής) και στα χαφ τους Ζοάο Βίκτορ και Πελέ, οι οποίοι όχι μόνο δεν φημίζονται για την ταχύτητά τους, αλλά ο πρώτος προερχόταν και από μακροχρόνιο τραυματισμό. Ανεξάρτητα από τις όποιες εξελίξεις, ο Πάους έχει χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου της Ανόρθωσης. Το γυαλί έχει ραγίσει σε βαθμό που τίθεται σε αμφιβολία η ομαλή της λειτουργία. Εδώ ο Μουρίνιο δεν μπορούσε να δουλέψει υπό το καθεστώς αμφισβήτησης, όχι ο Πάους που οι μεγάλες του εμπειρίες εξαντλούνται στο πρωτάθλημα της… Μάλτας.

Γι’ αυτό κι ο συνήθως ψύχραιμος και νηφάλιος, Χρίστος Πουλλαΐδης, εξήγγειλε «κούρεμα» αρχίζοντας από τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Σταν Φαλξ. Είναι πασιφανές ότι τα προβλήματα των κυανόλευκων δεν εξαντλούνται στον Φαλξ, αλλά αγγίζουν και πολλούς άλλους σε όλα τα επίπεδα. Οπόταν μείνετε στο ακουστικό σας…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ