ΑΠΟΕΛ από τα παλιά, Αναγέννηση τα ψηλά (pics)

ΑΠΟΕΛ από τα παλιά εμφανίστηκε στο Λευκόθεο την 5η αγωνιστική. Οι «πορτοκαλί» μετά από πολύ καλή εμφάνιση κέρδισαν την Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα με 3-0 σετ. Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε δεύτερη κολλητή νίκη και έπιασε τους «ερυθρόλευκους» στη βαθμολογία. Η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου ήταν μέτρια και έκανε αισθητή την παρουσία της μόνο στο τρίτο σετ.

Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι η διακοπή των 15 ημερών δεν τον επηρέασε και στο πρώτο σετ ήταν ανώτερο. Οι «πορτοκαλί» του Φιλίποφ κέρδισαν τις μάχες στο φιλέ και κρίσιμους πόντους κερδίζοντας το σετ με 25-21. Η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα εμφανίστηκε αγχωμένη και δεν επέβαλε τον ρυθμό της.

Η ομάδα του Γιούρι Φιλίποφ ήταν ακόμα καλύτερη στο δεύτερο σετ. Όπως φάνηκε η παρουσία του Σέρβου Στρεμπάκοφ έδεσε την ομάδα που εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη των «ερυθρολεύκων» κερδίζοντας άνετα με 25-19 αυξάνοντας το σκορ στο 2-0. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν μέτρια παρουσία.

CYTAVISION - Live Sports

Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα στο τρίτο σετ. Η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα έπαιξε βόλεϊ σύμφωνα με τις δυνατότητές της και έφθασε κοντά στην κατάκτηση του σετ. Το ΑΠΟΕΛ  όμως δεν ήταν διατεθειμένο να κάνει χαρακίρι και κέρδισε έστω και δύσκολα με 28-26, αλλά και τον αγώνα με 3-0.

Στα ψηλά εξακολουθεί να βρίσκεται η Αναγέννηση Δ. η οποία επιστρέφοντας στη φυσική της έδρα στο γήπεδο της Δερύνειας κέρδισε την Ένωση με 3-0 σετ. Η Ένωση πάλεψε για άλλο ένα ματς, αλλά δέχθηκε την πέμπτη σερί ήττα της. Η ανωτερότητα της Αναγέννησης φάνηκε στο πρώτο σετ. Οι πράσινοι κέρδισαν με 25 -19 και έκαναν το 1-0. Οι «βυσσινί» δεν παραδόθηκαν εύκολα, αλλά υστέρησαν.

Το δεύτερο σετ επιφύλασσε κάποιες εκπλήξεις αφού η Ένωση παρουσιάστηκε ανταγωνιστική και δυσκόλεψε την Αναγέννηση. Ωστόσο, οι πράσινοι του Γιάννη Μέλκα βρήκαν τις λύσεις εκεί που έπρεπε και κέρδισαν με 25-21 εδραιώνοντας το υπέρ τους σκορ. Η Αναγέννηση ήταν πολύ καλύτερη στο τρίτο σετ και αφού εξασφάλισε διαφορά ασφαλείας το πήρε με 25-16, κερδίζοντας τον αγώνα με 3-0 σετ.