Αναβαθμίζει τον τομέα Marketing η Ομόνοια (ανακοίνωση)

Άλλο ένα βήμα προς τον εκσυγχρονισμό των δομών και των πρακτικών του Συλλόγου, πραγματοποιεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας. 

Ο Σύλλογος άρχισε συνεργασία με την εταιρεία Consultics, για τον τομέα του Μάρκετινγκ. Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των προεκλογικών δεσμεύσεων του Διοικητικού Συμβουλίου, για περαιτέρω ανάπτυξη του Τμήματος Μάρκετινγκ του Συλλόγου και αξιοποίηση του ισχυρού brand name.

Η Ομόνοια και η Consultics εκφράζουν την ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό τους για την έναρξη της μεταξύ τους συνεργασίας.

CYTAVISION - Live Sports

Πρόκειται για μια συνεργασία που έχει ως κύριο στόχο την ανάπτυξη και ενδυνάμωση του μάρκετινγκ και της στρατηγικής πωλήσεων, αλλά και τη δημιουργία και υποστήριξη των υφιστάμενων δομών, με στόχο την ενίσχυση του brand της Ομόνοιας, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Επιπλέον, η Consultics θα εργαστεί στους τομείς της προσέλκυσης και ικανοποίησης νέων χορηγών, αλλά και στην τόνωση και βελτίωση των ευκαιριών προβολής για τους νυν συνεργάτες της Ομόνοιας, σε πλήρη συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο και το Τμήμα Μάρκετινγκ του Συλλόγου.

Η Consultics θα αξιοποιήσει επίσης την συνεργασία της με τη Stadia Solutions, δίνοντας έμφαση στους τομείς της αξιολόγησης και βελτιστοποίησης των υφιστάμενων συνεργατών της Ομόνοιας. Μέσω του δικτύου της Consultics, τοπικά και διεθνώς, η Consultics θα κτίσει και θα ενδυναμώσει το brand της Ομόνοιας, μέσω ρεαλιστικών προσεγγίσεων.

Ο Πρόεδρος της Ομόνοιας, κ. Αντώνης Τζιωνής, δήλωσε για την συνεργασία με την Consultics«Η συνεργασία μας εντάσσεται στο πλαίσιο της εντατικής προσπάθειας που ξεκίνησε για εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των δομών και των πρακτικών του Συλλόγου. Έχουμε πει ότι η αύξηση των εσόδων αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα. Το μάρκετινγκ είναι ένας τομέας στον οποίο επενδύουμε πολλά και θέλουμε να βελτιωθούμε. Προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε και ο στόχος μας θα είναι η διαρκής βελτίωση. Το brand Ομόνοιας έχει πολλές δυνατότητες, τις οποίες θέλουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο, προς όφελος του Συλλόγου».

Ο κ. Στέφανος Νικολάου, διευθύνων σύμβουλος της Consultics, δήλωσε για τη συνεργασία: «Μεγάλος μας στόχος είναι να αναπτύξουμε το brand της Ομόνοιας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες έτσι ώστε ο Σύλλογος να είναι σε θέση να φτάσει σε αύξηση εσόδων, πάντοτε στηρίζοντας και αναπτύσσοντας το Τμήμα Μάρκετινγκ. Κλειδί είναι η δημιουργία περισσότερων assets για να λειτουργήσει η Ομόνοια σε διεθνή πρότυπα».