Αλλαγή, καθοδήγηση και… σαν τελικός Νο2

Πιο πολύ άρεσε το πάθος που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους για να φτάσουν στο αποτέλεσμα...

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η αλλαγή στον Άρη δεν φάνηκε μόνο επειδή έφτασε στην πρώτη του νίκη, επί της Αναγέννησης (2-1). Πιο πολύ άρεσε το πάθος που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους για να φτάσουν στο αποτέλεσμα. Παράλληλα, από τον πάγκο, ο Φρεντερίκ Βαντερμπίστ καθοδήγησε σωστά την ομάδα και οι παίκτες κινήθηκαν στα πλαίσια των εντολών τους.

Ο Βέλγος προπονητής πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο κυπριακό πρωτάθλημα. Ωστόσο, από χθες άρχισε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Δόξα στο Τσίρειο (27/11), δίνοντας στους παίκτες του να καταλάβουν ότι μπροστά τους έχουν άλλο ένα ματς που πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν τελικός.

CYTAVISION - Live Sports

Πλην του Χάρμονι Ικάντε, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα στην προετοιμασία των πρασίνων. Η πρώτη νίκη έφερε και τα ανάλογα συναισθήματα, με τους παίκτες να αποκτούν καλύτερη ψυχολογία και να παρουσιάζονται πιο πεισμωμένοι.

Χάθηκε πολύς χρόνος και αρκετό έδαφος, όμως ακολουθούν παιχνίδια στα οποία ο Άρης μπορεί να κερδίσει βαθμούς για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Με τα δεδομένα που υπάρχουν, ο στόχος του Άρη είναι ξεκάθαρος για φέτος, να μην μπλεχθεί σε περιπέτειες και να παραμείνει στην κατηγορία.