aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΥψηλού επιπέδου το σεμινάριο προπονητών

Υψηλού επιπέδου το σεμινάριο προπονητών

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το σεμινάριο προπονητικής που διοργάνωσαν από κοινού ο Σύνδεσμος Κυπρίων προπονητών βόλεϊ και η ΚΟΠΕ στη Λεμεσό.

Στο σεμινάριο δίδαξαν: O καθηγητής Ανώτατης Γυμναστικής Ακαδημίας Κολωνίας Γερμανίας, εκπαιδευτής  προπονητών της Γερμανικής Ομοσπονδίας Πετόσφαιρας, εκπαιδευτής στη Διεθνή Ομοσπονδία Πετόσφαιρας, Αθανάσιος Παπαγεωργίου και ο Επίκουρος Καθηγητής στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θράκης  Αθανάσιος Κασαμπαλής.

Το σεμινάριο είχε αθρόα προσέλευση από προπονητές – μέλη του συνδέσμου και οι δυο καθηγητές επικεντρώθηκαν τόσο στη θεωρία όσο και στην πρακτική. Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών Πετόσφαιρας, Αντώνης Κωνσταντίνου ανέφερε ότι  το σεμινάριο πέτυχε τους στόχους του και ότι όσοι προπονητές το παρακολούθησαν είχαν την ευκαιρία να ανανεώσουν το  δίπλωμά τους.

Στο σεμινάριο παρέστη και ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ δρ. Μιχάλης Κρασιάς. Στα πλάνα του Συνδέσμου προπονητών είναι το σεμινάριο προπονητικής να επαναληφθεί  εφόσον κριθεί σκόπιμο και τον Σεπτέμβριο.

Στα μαθήματα της σχολής διδάσκεται τόσο θεωρία όσο και πρακτική και η ύλη που διδάσκεται είναι υψηλού επιπέδου. Στη σχολή διδάσκουν καταξιωμένοι προπονητές όπως ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κύπρου Αντώνης Παπαδόπουλος, οι Πέτρος Πατσιάς, Κώστας Παναγίδης, Χρίστος Πούλλακκος, Μάρω Νικολάου και ο Χρίστος Πεμπέτσιος. Εξειδικευμένα μαθήματα αθλητικής ψυχολογίας διδάσκει και η αθλητική ψυχολόγος Έλενα Αβραάμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ