aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΞεκίνημα με το δεξί για την Εθνική Βόλεϊ Ανδρών!

Ξεκίνημα με το δεξί για την Εθνική Βόλεϊ Ανδρών!

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα της Εθνικής μας ομάδας βόλεϊ των ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (κατηγορία Μικρών Κρατών) που είναι συνάμα και όμιλος πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017 και διεξάγεται στην Ισλανδία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν δυσκολεύθηκε καθόλου να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ανδόρας, αφού επιβλήθηκε με 3-0 (25-12, 25-12, 25-13).

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής κι είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Διμίτρι Λέτσιεφ, είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του ενόψει της πιο δύσκολης συνέχειας.

Πρώτοι σκόρερ για την Εθνική μας ήταν οι Γαβριήλ Γεωργίου και Βλάτο Κνέζεβιτς που κέρδισαν από 11 πόντους, ενώ τους ακολούθησε ο Άγγελος Αλεξίου με 9 πόντους. Χρησιμοποιήθηκαν επίσης οι Σωτήρης Πετρακίδης (4 πόντοι)) Αχιλλέας Πετρακίδης (5), Νικόλας Ελευθερίου (1), Παναγιώτης Χρυσοστόμου, Γιάννης Κοντός (1), Αντώνης Χριστοφή (5), Γιώργος Χρυσοστόμου (3), Στέφανος Χαριδήμου (1), Αντώνης Αντωνίου (λίμπερο).

Το Σάββατο (21/05) η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Σκωτία (20:00) και την Κυριακή τη γηπεδούχο Ισλανδία (17:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ