aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤριπλό κτύπημα από Γκάνα και Σιέρα Λεόνε

Τριπλό κτύπημα από Γκάνα και Σιέρα Λεόνε

H Αμαθούς Αγ. Τύχωνα ανακοίνωσε την απόκτηση τριών παικτών, δύο από την Γκάνα και έναν από την Σιέρα Λεόνε. Τον Μούσα Τόμι, τον Τομάς Τεγιέ και τον Ραφαέλ Κάρτι.

Αναλυτικά: «Ο Musa Tommy είναι 21 χρονών από την Σιέρα Λεόνε. Αγωνίζεται αριστερά και δεξιά στην επίθεση. Ο 21 χρονος είναι γρήγορος και εκρηκτικός παίκτης και αγωνίστηκε στο παρελθόν στον Εθνικό Λατσιών. Ο Thomas Zogblah Teye είναι 25 χρονών απο την Γκάνα και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και έχει ύψος 1.89. Ο Thomas αγωνίστηκε ως βασικός στην ομάδα Al Aziziyah του Qatar. Ο Raphael Quartey είναι 21 χρονών είναι από την Γκάνα και αγωνίζεται στην θέση του κέντρου. Ο Raphael αγωνίστηκε στην ΠΑΕΕΚ Κερύνιας. Το συμβούλιο της ομάδας μας εύχεται και στους τρείς παίχτες καλή επιτυχία. Οι τρεις μετεγγραφές είναι προσωπικές επιλογές του προπονητή Στέλιου Τράττου».

Σ. Τράττος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πετύχαμε αυτές τις τρείς μεταγραφές. Θα ενισχύσουν την ομάδα για την επίτευξη του στόχου. Ο στόχος μου προσωπικά είναι να βγάλω την ομάδα στην Δεύτερη Κατηγορία. Ο πήχης μπαίνει ψηλά και νομίζω θα ρα καταφέρουμε. Είναι μια Δύσκολη χρονιά αλλά όλοι μαζί σε συνεργασία θα πετύχουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ