aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΤέσσερα ματς, τέσσερις νίκες στο Μόναχο!  

Τέσσερα ματς, τέσσερις νίκες στο Μόναχο!  

Με εξαιρετικές εμφανίσεις άρχισαν την προσπάθειά τους στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα τα κυπριακά δίδυμα στο Μπιτς Βόλεϊ. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης οι ομάδες των ανδρών και των γυναικών πέτυχαν από δύο νίκες και ατενίζουν τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Σούπερ δίδυμο αποδεικνύονται οι Ζώγια Κωνσταντοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Στον Ά Όμιλο που συμμετέχουν πέτυχαν σήμερα (Δευτέρα 9 Ιουλίου) σπουδαίες δυο νίκες θέτοντας γερές βάσεις διάκρισης. Στον δεύτερο τους αγώνα νίκησαν τις γηπεδούχες, τις Γερμανίδες Κλίγκε και Κόρντζιτζερ, Νούμερο 1 του ταμπλό με 2-1 σετ (25-23, 21-17 και 15-13) σε μια φοβερή μάχη 58 λεπτών. Είχε προηγηθεί  άλλη μία νίκη για τις Μανωλίνα και  Ζώγια όταν επιβλήθηκαν  των Πολωνών  Ντούντα και Λοντέλ με 2-1 (21-10, 19-21,15-13) σε 46 λεπτά.

Αύριο στις 10:40 το πρωί οι δυο παίκτριες θα αγωνιστούν με τις Αμερικανίδες Kόπολα και Nας που επίσης νίκησαν τις Γερμανίδες και Πολωνές. Η εμπειρία που απέκτησαν οι δυο παίκτριες παίζοντας μαζί στο Πόρετς τις βοήθησε για να μπορέσουν να πάνε προετοιμασμένες στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα.

Φοβεροί και οι Γεώργιος Χρυσοστόμου και Αντώνης Λιοτατής, αφού πέτυχαν δυο νίκες, ανοίγοντας ορίζοντες για τη συνέχεια. Στον πρώτο αγώνα οι Χρυσοστόμου και Λιοτατής  (Νούμερο 13 στο ταμπλό) κέρδισαν τους Αρμένιους Χακοπιάν και Μπαλαμπεκιάν (Νο 20) με 2-0 σετ (21-16, 21-12) σε 36 λεπτά. Στο δεύτερο αγώνα οι δυο Κύπριοι πετοσφαιριστές κέρδισαν τους Σλοβένους Λόμπνικ και Πρίμετς (Νο 29) με 2-0 σετ (21-16, 21-13). Πλέον, έχουν πολλές πιθανότητες διάκρισης. Αύριο οι Χρυσοστόμου και Λιοτατής θα αντιμετωπίσουν τους Αυστριακούς Φρίντλ και Τράμμερ (Νο 4 στο ταμπλό) στο ντέρμπι του Ομίλου όπου θα κριθεί η πρωτιά.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βαγγέλης Κουτουλέας χαρακτήρισε σπουδαία ημέρα τη σημερινή για το κυπριακό μπιτς βόλεϊ λέγοντας ότι οι τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες λένε πολλά. Ειδικά, για τις Μανωλίνα και Ζώγια είπε ότι κληρώθηκαν σε ένα απίστευτα δύσκολο όμιλο, αλλά έπαιξαν εκπληκτικά και οι νίκες τους αποκτούν τεράστια σημασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ