aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΤελικό στάδιο για Ταραγόνα

Τελικό στάδιο για Ταραγόνα

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους βρίσκονται οι δυο ομάδες μπιτς βόλεϊ που θα συμμετάσχουν στα τουρνουά μπιτς βόλεϊ στους Μεσογειακούς Αγώνες στην Ταραγόνα της Ισπανίας.

Το «χρυσό» ζευγάρι του μπιτς βόλεϊ Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Μαριότα Αγγελοπούλου και το πολύ δυνατό ζευγάρι στους Άνδρες Δημήτρης Αποστόλου και Βλάντιμιρ Κνέζεβιτς, καθημερινώς δουλεύουν υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού τεχνικού Βαγγέλη Κουτουλέα στις εγκαταστάσεις στη Λεμεσό.

Η αναχώρηση για την Ισπανία θα γίνει τη Δευτέρα 25 Ιουνίου το μεσημέρι και η αποστολή θα φθάσει στην Ταραγόνα το βράδυ. Οι δυο ομάδες θα έχουν την πρώτη γνωριμία με το «Αrrabassaca Beach Volley Stadium», χωρητικότητας 2.000 φιλάθλων, που θα φιλοξενηθούν οι αγώνες την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018.

Εκεί οι δυο ομάδες θα πληροφορηθούν το πρόγραμμα προπονήσεων και ταυτόχρονα θα έχουν γεύση από τους αντιπάλους. Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για το τριήμερο 28 – 30 Ιουνίου 2018. Οι ομάδες μας στοχεύουν το καλύτερο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Βαγγέλη Κουτουλέα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ