aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤαϊπέι: Στον τελικό ο Μάριος Γεωργίου

Ταϊπέι: Στον τελικό ο Μάριος Γεωργίου

Άλλη μια τεράστια εμφάνιση του αθλητή της ενόργανης γυμναστικής Μάριου Γεωργίου καταγράφει ο Κυπριακός αθλητισμός διαμέσου του πανεπιστημιακού αθλητισμού και της 29ης πανεπιστημιάδας στο Ταϊπέι αφού για ακόμη μία φορά ξεπερνώντας τον εαυτό του  τόσο στο σύνθετο όσο και στο μονόζυγο κατάφερε να περάσει στους τελικούς με πανηγυρικό τρόπο. Ιδιαίτερα στο μονόζυγο οι εμφανίσεις του προκάλεσαν το θαυμασμό όλων και απέναντι από αμερικανούς και Ρώσους όπως και άλλα μεγαθήρια του αγωνίσματος ο Μάριος Γεωργίου απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο γιατί βρίσκεται στους κορυφαίους του κόσμου.

Ο άλλος μας αθλητής, ο Ηλίας Γεωργίου, έχοντας να αντιμετωπίσει ένα ατυχή τραυματισμό από την πρώτη μέρα δεν κατάφερε να αποδώσει σύμφωνα με τις τεράστιες δυνατότητες του και στο σύνθετο περιορίστηκε στην 25 θέση. Την εντυπωσιακή τελετή έναρξης δυστυχώς επισκίασε η εσωτερική διαμάχη των κατοίκων της Ταϊπέι και οι διαφωνίες τους περί της εκφώνησης του ονόματος της πόλης (είναι αυτοί που την αποκαλούν κινεζική Ταϊπέι και οι άλλοι που δεν θέλουν το πρόσημο κινέζικη) με αποτέλεσμα να καθυστέρηση η έναρξη και να γίνουν κάποιες αλλαγές για λόγους ασφάλειες.

Σε συνομιλία που είχαμε με τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας πετόσφαιρας δρ. Μιχάλη Κρασιά εξέφρασε την ικανοποίηση του για το επίπεδο προετοιμασίας των αθλητών μας και την πίστη ότι σε αυτή την πανεπιστημιάδα θα έχουμε σημαντικές διακρίσεις. Από την άλλη την ήττα δέχτηκε η Εθνική πανεπιστημιακή ομάδα βόλεϊ αντρών από την ισχυρότατη ομάδα του Ιράν με 3-0 σετ   (18-25  14-25  12-25) αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν μας απογοητεύει, αφού ο στόχος είναι η εφικτή για μας 4η θέση η οποία μπορεί να μας οδηγήσει στους 16.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ