aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣτην Ταϊπέι με στόχο τους «16»

Στην Ταϊπέι με στόχο τους «16»

Μπροστά στη μεγάλη πρόκληση της 29ης Παγκόσμιας Πανεπιστημιάδας που θα γίνει στην Ταϊπέι βρίσκεται η Εθνική μας πανεπιστημιακή ομάδα βόλεϊ.  Η ομάδα του Βαγγέλη Κουτουλέα στην προσπάθειά της για διάκριση έχει να αντιμετωπίσει μεγαθήρια μεταξύ των οποίων η υπερδύναμη στο χώρο του βόλεϊ Αργεντινή, ο Καναδάς που διαθέτει ισχυρή πανεπιστημιακή ομάδα και το πολύ δυνατό στον ασιατικό χώρο Ιράν.

Στον όμιλό μας συμμετέχουν επίσης η Ελβετία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Με βάση το πρόγραμμα η ομάδα μας αρχίζει τους αγώνες την Κυριακή το πρωί (9:00 ώρα Κύπρου) απέναντι στο Ιράν. Η Εθνική θα δώσει τους τέσσερεις από τους πέντε αγώνες της στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αrmy Academy R.o.c. Gymnasium», ενώ τη Δευτέρα στον αγώνα με την Αργεντινή θα αγωνιστεί στο «Chinese Culture University Gymnasium».

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Βαγγέλης Κουτουλέας ανέφερε ότι η αποστολή της Εθνικής είναι δύσκολη, αλλά ο στόχος είναι η πρόκριση στους« 16» της διοργάνωσης. Οι αγώνες με την Ελβετία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προσφέρονται για νίκες που μπορεί να μας οδηγήσουν στο στόχο μας.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Γαβριήλ Γεωργίου, Τζέιμς Αναστασιάδης, Άλεξ Αναστασιάδης, Ανδρέας Σπύρου, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Νικόλας Χαραλαμπίδης, Γιώργος Ζηκάκης, Χρίστος Προδρόμου, Αυγουστίνος Παναγιωτίδης, Αυγουστίνος Σαββίδης, Δημήτρης Ποχάνης και Κώστας Καλαφάτης. Προπονητής είναι ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βαγγέλης Κουτουλέας. Τιμ μάνατζερ – Συνοδός είναι ο Πολύκαρπος Πολυκάρπου. Αρχηγός αποστολής είναι ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ, αλλά και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού Δρ. Μιχάλης Κρασιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ