aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣτη Σλοβενία Σιαπάνης και Σαββίδης για νέα διάκριση

Στη Σλοβενία Σιαπάνης και Σαββίδης για νέα διάκριση

Από το Μπρνο και την Τσεχία οι Σωτήρης Σιαπάνης και Οδυσσέας Σαββίδης θα βρεθούν στη Σλοβενία, συνεχίζοντας το τουρνέ τους στην άμμο αυτό το καλοκαίρι. Την Πέμπτη, αρχίζει στη χώρα που βρίσκεται πολύ κοντά στην Αδριατική, άλλο ένα τουρνουά όπου η Κύπρος θα μετρήσει δυνάμεις στην άμμο.

Οι δυο αθλητές μετά τη πολύ καλή παρουσία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Mπρνο και την πρόκριση στους «24», ενώ με λίγη τύχη θα κέρδιζαν τους Λετονούς για την «16αδα» θέλουν τη διάκριση στη Σλοβενία.

Από την πρωτεύουσα της Αυστρίας Βιέννη όπου βρέθηκε η αποστολή, ο ομοσπονδιακός προπονητής Βαγγέλης Κουτουλέας ανέφερε ότι «σε αυτή την τελευταία διοργάνωση Beach Volley αυτό το καλοκαίρι στοχεύουμε τη διάκριση. Πρώτα όμως πρέπει να δούμε τους αντιπάλους μας για να γνωρίζουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε».

Η πορεία στο Μπρνο ήταν ικανοποιητική και για άλλη μια φορά το κυπριακό beach volley τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες απέδειξε τη δυναμική του με την πρόκριση τόσο των Σιαπάνη-Σαββίδη, αλλά και των Γκουσάροβα-Σακίδου/Παπακυριακού στις «24» καλύτερες ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ