aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣτη 12η και 21η θέση οι κυπριακές ομάδες

Στη 12η και 21η θέση οι κυπριακές ομάδες

Οι κυπριακές ομάδες ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους στα γήπεδα της Γερμανίας, στους 18ους πανεπιστημιακούς αγώνες Beach Volley αφού άντρες και γυναίκες κατέκτησαν τη 12η και 21η θέση αντίστοιχα.

Η τελευταία μέρα σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Αντώνη Λιοτατή, ο οποίος αποσύρθηκε ενώ η ομάδα στόχευε την 9η θέση. Στον πρωινό αγώνα ο Αντώνιος Λιοτατής και ο Γεώργιος Χρυσοστόμου κέρδισαν με σπουδαία ανατροπή τους Χιλιανούς Prieto και Zavala με 2-1 (13-21, 21-16, 15-9). Εκεί που όλα έδειχναν πως οι αθλητές μας θα έδιναν τα πάντα για μια θέση στη 10άδα, ο Λιοτατής τραυματίστηκε και αποσύρθηκαν από τους 2 επόμενους αγώνες.

Η Ζόγια Κωνσταντοπούλου και η Μανωλίνα Κωνσταντίνου κέρδισαν τις αθλήτριες από την Ταϊπέι, Pan.T.Y και Yu, Y.H με 2-1 (21-18, 16-21, 15-5) και κατέκτησαν την 21η θέση.

Τα αποτελέσματα των αθλητών μας στη Γερμανία έχουν αφήσει γλυκόπικρη γεύση σε όσους παρακολουθούσαν την πορεία τους. Αυτό γιατί οι αθλητές μας έχασαν παιχνίδια και θέσεις στις λεπτομέρειες και αυτές είναι που κάνουν τη διαφορά σε παιχνίδια παγκοσμίου επιπέδου. Η Κύπρος δήλωσε για ακόμη μια φορά «παρών» σε μια παγκόσμια διοργάνωση Πανεπιστημιακού Αθλητισμού και δείχνει ότι έχει τις δυνατότητες να πετύχει περισσότερα στο μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ